Пренасяне и натоварване

Услугата пренасяне и натоварване, която Хамали Нонстоп предлагат, се дели на два вида: битова (за дома и офиса) и промишлена (малки и средни предприятия).

За пренасяне на дома и офиса процедурата е следната. След като предметите са професионално опаковани, се планира реда на тяхното товарене в камиона. За обемисти мебели може да се наложи цялостен или частичен демонтаж в зависимост от размера на асансьора и стълбищното пространство. В етапа на същинското пренасяне нашите екипи внимателно свалят и натоварват твоя багаж, без оплаквания и без празни приказки. След като предметите са натоварени, нашият екип професионалисти почиства боклука, образуван от дейностите по пренасяне.

При пренасянето на тежки машини и производствено оборудване е задължително да се направи предварителен оглед, на който да се планира мащаба на товара, реда на товарене, обезопасяване на товара и т.н. Нашите екипи разполагат с камиони с падащ борд, които могат да пренасят машини и детайли с тегло до 1,5 тона и размери: Д- 4.00 м / Ш- 2.10 м / В- 2.20 м, 18 куб. м.

Веднъж натоварен камионът тръгва без забавяне към точния адрес, посочен от теб.

Comments are closed.